СЗО все още търси първоизточника на COVID-19

1
Организацията отрече да е спирала разследването
Организацията отрече да е спирала разследването Видео: NOVA

Организацията отрече да е спирала разследването

Световната здравна организация все още работи за уточняване как е започнала пандемията от COVID-19 през 2019-а. От агенцията на ООН отрекоха да са се отказали от разследването и такива твърдения правели недобросъвестни политици, предава NOVA. Въпросът с произхода на коронавируса стана актуален, след изненадващ доклад на Министерството на енергетиката на Съединените щати. Според американски медии, министерството подозира, че лаборатория в град Ухан е изпуснала вируса. Официално, американското разузнаване обяви по-рано, че вероятно става дума за естествена мутация на животински вирус. Посланикът на Съединените щати в Пекин заяви, че Китай трябва да бъде "по-честен за произхода на COVID-19 ".

"Работата продължава. Изследваме както хора, така и животни. Разглеждаме научни трудове за взаимодействието между тях. Но също така търсим данни за нарушаването на сигурността от лабораториите, които работят с коронавируси. Особено където бяха засечени първите случаи, в Ухан, Китай и на други места", заяви Мария ван Керкхов, водещ експерт на СЗО по COVID-19.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    песимист
    Ми защо не попитат Байдън младши и той ще им каже, тъй като е най-наясно от всички...
  • 5
    3
    1 до 2:
    Мо'еш да ми гризнеш дръвцето ТИ, като за начало! А после ще има от г*за в уст@т@, без хигиена, щот' си свикнала!
  • -5
    2
    До 1
    Много си позволяваш и вече гризна дръвцето ! От утре си вече глухоням ! Дано поумнееш !
  • 6
    1
    СЗО?
    Търсят? На майка си путката? Ми да разръчкат американските био-лаборатории в Усрайна – знаеш ли откъде ще изскочи зайчето!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари