Свилен Максимов: Условията за потребителите на Нетуоркс ще бъдат запазени

9
Надявам се новият собственик да запази и бранда
Надявам се новият собственик да запази и бранда Снимка: Русе Медиа / Архив

Надявам се новият собственик да запази и бранда

Собственикът на Нетуъркс Свилен Максимов потвърди, че е постигнато споразумение с Виваком зa пpидoбивaнe нa 100% oт ĸaпитaлa нa Heтyopĸc-Бългapия EOOД, цитиран от Брягнюз.

Той посочи, че предстои произнасяне на регулаторите по сделката, което не е обвързано обаче с конкретни срокове. Максимов отказа и да коментира стойността на сделката, но поясни, че до преговорите се е стигнало по желание и на двете страни.

"След като приключи сделката, медиите първи ще разберете, защото веднага ще отида и ще си платя данъците. За разлика от всички "крупни бизнесмени", аз няма да изнеса печалбата в чуждестранна фирма, където данъкът е 0%, за да избегна плащането на данъци", подчерта Максимов. 

Бизнесменът е категоричен, че ТВН не е част от сделката и той лично държи телевизията да остане независима медия.

На въпрос в какво поприще ще го видим след като Нетуоркс бъде купена от Виваком, Максимов обясни, че освен телевизията, той ще се занимава и със строителството - без инфраструктурни проекти и без държавни такива), енергетиката и IT.

"Условията на потребителите ще бъдат запазени. Ще бъде запазена и структурата на компанията, както и хората. Надявам се новият собственик да запази и бранда", каза Свилен Максимов по отношение на бъдещето на Нетуоркс след приключване на сделката с Виваком.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари