Светльо Витков: Слави се опитва да извива ръцете на "Продължаваме промяната"

1
Слави продължава да се държи като шоумен, а не като политик
Слави продължава да се държи като шоумен, а не като политик

Слави продължава да се държи като шоумен, а не като политик

"Бях прогнозирал, че със Слави Трифонов и "Има такъв народ" предстои фиаско на управляващата коалиция. Защото Слави продължава да се държи като шоумен, а не като политик", каза пред БНР Светослав Витков, председател на партия "Глас народен", вокалист на рок група "Хиподил".

Според него за политическата криза, в която влезе страната, вината е предимно на Трифонов, който изтегли министрите на ИТН от правителството:

"Проблемът започна с гуверньора на БНБ, след като му отказаха това желание, той се обърна срещу "Продължаваме промяната" и нещата отиват на нови избори", добави Витков.

 

Според Светослав Витков "ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" искат избори, а това политолозите не го говорят."

"В пространството се носят слухове за експертно правителство, но не мисля, че това ще се случи. ... Единствените партии, които не искат избори, са "Демократична България", защото след прегръдката им с БСП те приключват филма. ... Интересно е дали ИТН, защото топката е в тях, дали ще обърнат пак палачинката. Слави се опитва да извива ръце на ПП", заключи Светослав Витков.

"Избори иска и президента. Стефан Янев с новата партия е негов човек", допълни Витков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари