Сузанита стана на 17 години

0

Сузанита празнува рожден ден във вчерашния ден.

Дъщерята на Орхан Мурад публикува само две снимки, към които написа "Bday queen". На тях тя позира облечена в розова сатенена рокля, а за декор и служат мечета и огромна роза от "Love Bear", в същия цвят. Фотосите събраха близо 24 хил. лайка и множество коментари, а своето поздравление поднесе и рап звездата Гери-Никол. 

Нейни последователи и приятели я затрупаха с безброй пожелания на стори в Инстаграм, но най-трогателно и мило бе посланието, написано от сестрата на Сузанита - Александра. Към него тя добави и колаж от снимки, на които е заедно със рожденичката. 

На един от кадрите, двете пловдивчанки са се снимали с чаша вино в ръка и голяма торта от френски макарони и плодове, описваща числото 17. 

"Днес е много специален ден. Преди 17 години на този ден изпитах с детското си сърце истинско щастие за първи път. Роди се моето малко момиче. За първи път изпитах нуждата да защитя това малко същество от целия свят. И сега е силна и сама се защитава и защитава и близките си, но аз продължавам да изпитвам тази нужда. И сякаш косъм ако падне от главата й и моя свят се срутва. И съм готова да преборя всеки. Пожелавам ти така да си обичана винаги слънце мое. И знам, че си обичана така от близките си, защото успяваш да влизаш под кожата на хората с искреност и доза лудост. Под онази фасада се крие голямо сърце и лоялност, която дори аз наскоро опознах, защото толкова умело криеш истинската си същност. А и не всеки заслужава да те познава така. Обичам те толкова много! Пожелавам ти цялото щастие на света, да си винаги усмихната и да ме разсмиваш само както ти можеш. Нямаш омръзване бе момиче. Уж 17 години, а все имаме какво да си кажем и говорим до сутринта и никога не стига и не стига времето с теб. 24/7 да съм с теб не ме насища. Промяната в теб ме вдъхновява, колко израстна личностно за една година, колкото не съм вярвала, че ще постигнеш за цял живот. Пожелавам ти да запазиш себе си и същината си. Ако има промяна, тя да е в посока на израстване. Продължавай да си толкова упорита в мечтите си и да обичаш яростно, както ти можеш. До край. Както ти можеш. Един цитат, който ми напомня за теб: "Не критикът има значение, не човекът, който изтъква как силните се препъват или къде онези, които вършат полезни дела, са могли да ги на правят по-добре. Уважение заслужава човекът, който действително излиза на арената, чието лице е белязано от прах, пот и кръв, който се стреми към целта без страх, който греши и отново и отново не улучва целта, защото няма усилие без грешки и недостатъци; който знае какво е да си безкористен и се посвещава на кауза, която си заслужава; който в най-добрия случай достига високите постижения на триумфа, а в най-лошия случай, ако не успее, а много му се иска, знае, че мястото му никога няма да бъде сред боязливите и студени душици, които не познават нито победата, нито поражението." Продължавай да действаш, теб не те е страх да грешиш, което е прекрасно. Защото така се учиш. Защото на 17 си взела уроци, които някои хора не са взели цял живот. Имаш още много да учиш. Така че ти пожелавам и доза търпение. А когато имаш нужда от съвет, тук съм. Тук съм да те обичам с най-голямата сила, която мога. Честит рожден ден мое порастнало момиче!" - е съдържанието на посланието, което сестрата на Сузанита публикува в социалните мрежи. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари