Сумата за лечението на Влади е събрана само за два дни

6
Вълната от съпричастност към съдбата на 3-месечното бебе от Русе се оказа огромна
Вълната от съпричастност към съдбата на 3-месечното бебе от Русе се оказа огромна

Вълната от съпричастност към съдбата на 3-месечното бебе Влади от Русе се оказа огромна и хиляди хора подадоха ръка на семейството на момченцето

Необходимата сума за лечението му в турска клиника бе събрана за по-малко от два дни, като дарените средства продължават да постъпват, а желаещите да помогнат се увеличават.

3-месечният Влади е в тежко състояние, с бъбречна недостатъчност и сепсис. От турска клиника поеха ангажимент за лечението му срещу сумата от 90 000 лв., а след осигуряването ѝ бебето и майка му би трябвало тази нощ да са потеглили към Турция с напълно оборудвана линейка с детски анестезиолог-реаниматор, пише Русе Медиа.

„Събраните средства в кампанията надминаха очакванията на всички – събрахме около 150 000 лв, от които 90 000 лв. необходими за приемането на Влади вече са преведени към болницата. Останалите 60 000 лв. ще бъдат използвани за последващи медицински разходи на място и за евентуалната трансплантация и изследванията към нея. Прогнозните разходи само за трансплантацията и изследванията са около 40 000 лв.

На този етап няма нужда от повече спешни средства, затова Ви благодарим за невероятното чудо, което всички направихте за толкова кратко време, и Ви приканваме да продължите да следите в групата „Да помогнем на Влади“ https://www.facebook.com/groups/736458633927578

какво се случва с Влади и как се изразходват средствата от дарителската сметка! Бог да е с него и да помогне на този силен боец!“, споделиха инициаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари