Студентски театър "Пирон" кани русенци и гостите на града тази вечер

0
Тази вечер в "Канев център" при вход свободен той ще изиграе третата премиера на своя последен спектакъл "Да бъдеш или да не... и т. н."
Тази вечер в "Канев център" при вход свободен той ще изиграе третата премиера на своя последен спектакъл "Да бъдеш или да не... и т. н."

След вълнуваща премиера и отлично представяне на Националния фестивал за любителски театри с международно участие в Каварна, Студентски театър "Пирон" кани русенци и гостите на града на нова среща.

От 19 ч. тази вечер в "Канев център" при вход свободен той ще изиграе третата премиера на своя последен спектакъл "Да бъдеш или да не... и т. н.", който е импровизация по текстове на Камен Донев. Музикалната картина е на Калина Атанасова.

"Понеделник вечер ще дадем всичко от себе си, за да се забавлявате, да се чувствате добре и да оставим приятно усещане в сърцата ви", споделят студентите ръководени от актьора от Русенския драматичен театър Венцислав Петков.

Спектакълът е носител на Първа награда за младежки спектакъл, Първа награда (колективна) за главна мъжка роля за изявата на Теодор Петров, Алекс Неделчев, Здравко Нунев и Димитър Аврамов от XIX Национален фестивал на любителските театри с международно участие в град Каварна 2016.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари