Стрелба в мол в Копенхаген, има ранени

0
Един човек е задържан във връзка със стрелбата
Един човек е задържан във връзка със стрелбата Видео: JayJay TV

Датската полиция съобщи за стрелба в голям търговски център в столицата Копенхаген в късния следобед днес, предаде Франс прес

Няколко човека са простреляни. Полицията не даде подробности за състоянието им, съобщи БТА

Големи полицейски подкрепления са изпратени в района на мол "Фийлдс" в квартал Амагер, намиращ се между центъра на Копенхаген и летището на датската столица.

Един човек е задържан във връзка със стрелбата, съобщи впоследствие полицията. Тя каза, че на този етап не може да даде подробности за самоличността му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари