Стефка Табакова: Не съм го карала детето да мие тоалетни

0
Родители на деца от детска градина „Мир” в Пловдив се събраха на протест в подкрепа на персонала
Родители на деца от детска градина „Мир” в Пловдив се събраха на протест в подкрепа на персонала

Родители на деца от детска градина „Мир” в Пловдив се събраха на протест в подкрепа на персонала.

Помощник-възпитателката от пловдивската детска градинаМир”, обвинена в това, че е принуждавала 5-годишно дете да мие тоалетни, отрече тези твърдения. Пред камерата на „Здравей, България” по NOVA Стефка Табакова категорично заяви, че не е използвала подобни методи за наказание на момченцето, както твърдят неговите родители в жалба до отговорните институции.

В четвъртък сутринта родители на деца, посещаващи детското заведение, се събраха на демонстрация в подкрепа на Табакова. Те заявиха, че жената се грижи добре за децата им, а случая се използва с користни цели от назначената наскоро директорка. Целта й била да направи чистка на персонала, твърдят родителите.

Според бащата на малкия Любчо, възпитателката не му позволява и да яде следобедната закуска заедно с останалите деца от групата. И допълват, че преди около месец възпитателката на другата трета група напуснала принудително.

„Никога не съм лишавала дете от храна”, категорична е Табакова. Тя споделя още, че в момента е в отпуск, след като била принудена от директорката да подаде молба за такъв. Шефката й дори отказала да покаже жалбата от родителите на Любчо.

Вече тече и подписка в подкрепа на персонала на детската градина. Общината започна и цялостна проверка, резултатите от която ще бъдат обявени следващата седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари