Стефан Данаилов: Борисов го стяга чепика от появата на Мая

1
Двете дами ще ги гледам по особен начин. Това са хубави жени, интересни, умни и различно уморени
Двете дами ще ги гледам по особен начин. Това са хубави жени, интересни, умни и различно уморени Снимка: bTV

Много добре се чувствам. Варна си я обичам. Бях замаян когато взех решение да се върна на сцена.

Много болка, много нещо чувствах. Докторите ме ошашавиха с някакви работи. Като почнах да прохождам си казах: Защо да не играя. Съобщих на ръководството, че искам да играя във Варна, каза Стефан Данаилов по bTV.

Боли, ще ме боли дълго. Не клякай, не сядай. Тепърва ще се ходи пак по болници ,да се правят други рабати. То голям кокал се счупи. Спомням си как подадох ръка да си взема лекарствата. Нали имам проблем с паркинсона. Вместо да вървят, краката спряха и чичо Ламбо пляс на плочките. На 12-ти играя в Русе и след това опивам на чичо доктор, че ми домъчня за тях. С такава любов ме гледаха хората в болницата, та чак не ми се тръгваше. Аз се подписах, че поемам отговорност. Ако нещо се случи, болницата не носи отговорност. Луда глава съм, на 77 ще стана. Адреналинът помага на всичко. Усетя и публиката, забравям за всичко. Играя.

Наблюдавам процесите внимателно. Сложна е ситуацията в София. Тук малко е сложно. Първо съм вдовец. Двете дами ще ги гледам по особен начин. Това са хубави жени, интересни, умни и различно уморени. Към г-жа Фандъкова имам симпатия. Сега виждам колко е уморена. Рутината също пречи. Това са недостатъци. Каквото и да се случи минава покрай нея, някой друг върши, а цялата отговорност носи тя. Винаги съм гласувал против нея.

Мая е моя приятелка. Мая Манолова най-малко може да изглежда уморена. Тя иска да върши работата. Друго е да имаше властови ресурс като омбудсман. Да не подкара по схемата на Фандъкова-Борисов. Тя трябва до свой начин да решава проблемите. Аз и казах, че не става за президент. Сега най-отговорно казвам, аз съм за Мая Манолова, каквото и решени да вземе партията. Тя е най-удачното ни предложение. Елена Йончева прекали с остротата. Нинова също. Малко се страхувам от инициативния комитет на Манолова. това са млади остри хора. Много напрягащи. Тя е склонна да продължи по техния начин. Нека да укроти тона и да стане жена. Направете приятна кампания, да ни е приятно да ги гледаме жените. А не само да се плюят. Емоциите не винаги помагат за кампания. На евроизборите сбъркахме, пресолихме манджата.

Борисов го стяга чепика от появата на Мая. Партията е достатъчно интелигентна, за да си избере начин, по който да предложи кмет на София. Болките минават. Напред чичо Ламбо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари