Стартира новият сезон на Nostrabet Tipster League

0
Tipsters лигата на Nostrabet събира на едно място най-добрите познавачи на футболни събития и в нея се демонстрират уменията за правилно прогнозиране на мачове
Tipsters лигата на Nostrabet събира на едно място най-добрите познавачи на футболни събития и в нея се демонстрират уменията за правилно прогнозиране на мачове

Tipsters лигата на Nostrabet събира на едно място най-добрите познавачи на футболни събития и в нея се демонстрират уменията за правилно прогнозиране на мачове

Десетте най-успешни участници се награждават всеки месец с общо 1000 NOSTRACOINS, разпределени помежду им. Типстърите се целят и във все повече последователи, пред които да споделят своите прогнози в онлайн порталът Nostrabet.com и така им помагат да се поздравят с успешни залози. Участвайки в играта всеки месец, вие трупате точки за генералното класиране, където петима късметлии ги очакват страхотни награди. Топ 5 на най-добрите типстъри за целия сезон ще се поздравят с награди като SMART телевизор, тротинетка или тениска на любимия отбор.

Как може да се включите в играта

За да се включите в надпреварата Nostrabet Tipsters League, трябва да регистрирате своя акаунт в Nostrabet или да използвате някой от профилите си в социални мрежи. След това ще имате възможността да поставяте своите прогнози в сайта и да печелите точки за класирането в лигата на познавачите.

В страницата с всички мачове ще може да откриете най-интересните и вълнуващи футболни двубои. За тях ще имате шанса да поставите своето предвиждане, като дори може да опишете и аргументите си. За всяка ваша прогноза поставяте виртуални кредити или т.нар. точки.

Всички потребители стартират с определен брой точки в играта за месеца, като техният брой зависи от момента на включването в играта, колкото по-добра ефективност покажете в прогнозите си, толкова по-напред ще бъдете в класирането.

По този начин ще се доближите до наградите, които сме подготвили за вас от общия награден фонд. Класирането се базира на цялостното ви представяне в играта и на база натрупаните точки в рамките на конкретен месец.

Основни правила на Типстър Лигата

Право на участие в играта получават всички потребители на сайта Nostrabet.com, които имат акаунт в системата, и участието за всички тях в Типстър лигата е напълно безплатно. Всеки кръг на лигата продължава в рамките на един календарен месец, а всеки нов месец започвате с конкретен актив борбата за класирането сред топ местата.

При включване в играта от 1 до 7 число на месеца стартирате с актив от 100 точки, от 8 до 14 число – със 75 т., от 15 до 21 число – 50 точки и от 22 число до края на месеца – с 25 т. След края на конкретен кръг, натрупаният актив ще бъде подновен за новия месец, но ще бъде запазен за генералното класиране. Важно е да знаете, че ще получите допълни точки всеки месец, ако поканите приятел.

Той трябва да отвори линка на email адреса, на който изпратите поканата и да се включи в играта. Вие ще получите по 25 точки за всеки успешно поканен приятел в Типстърс Лигата, като може да поканите максимум 5 човека всеки месец.

За да се включите в Nostrabet Tipsters League, трябва само да направите поне една прогноза на някой от наличните мачове в сайта ни. За да бъде класирането ви валидно обаче, ще трябва да извършите минимум 5 предвиждания за месеца.

Имате възможност да поставите прогноза на конкретен футболен мач само веднъж. Максималните пазари, за които може да дадете предвиждане на една среща, са два, и всеки от тях се пресмята като отделен залог.

Нямате право да променяте или редактирате вече поставен залог, а а точките за конкретен месец ще се зачитат за всички мачове, които стартират в рамките на същия месец. Ако например в края на месеца направите прогноза за събитие, което стартира в началото на следващия месец, то точките от него ще се зачитат за новия месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари