Станимир Станчев: Кметът на Русе прилага двоен стандарт

3
Общинският съветник разкрива конкретни факти, уличаващи Милков в двоен стандарт
Общинският съветник разкрива конкретни факти, уличаващи Милков в двоен стандарт Снимка: ОбС Русе

Общинския съветник  от МК СДС публикува в социалните мрежи свое изявление от сесията на ОбС-Русе, която се проведе вчера. Той обвинява кмета Пенчо Милков в двоен стандарт при управлението на града

Ето какво написа г-н Станчев: 

"Факти за прилагане на двоен стандарт при вземане на управленски решения от кмета Пенчо Милков, изтъкнах днес от името на МК СДС по време на редовното заседание на Общинския съвет в Русе.

Освободен е, заради навършване на пенсионна възраст, Спасимир Димитров - доказан експерт с дългогодишен опит. Въпросът е: Ако възрастта е определящ критерии за кадрите от екипа на г-н Кмета, то тогава назначението на г-жа Милена Хинкова, г-н Гецов и други, на какъв принцип е?

Община Русе е отказала на Браншовия съюз на хотелиерите и ресторантьорите, още през месец февруари, организирането на традиционната търла, с мотива за опазване на общественото здраве в условията на пандемия. Отказът е направен в рамките на една седмица! В същото време терен, собственост на г-н Красимир Даков усилено се подготвя за разполагане на увеселителни съоръжения (калта от гумите на камионите се разнасяше вчера по бул. "Липник", явно без никакви санкции).

Въпросът е, дали частната инициатива на г-н Даков е по здравословна от тази на Браншовия съюз на хотелиерите и ресторантьорите! Ако общината не дава разрешение за провеждане на пролетния панаир на общински терен с невъзможността да опази здравето на гражданите, то значи ли че на частния терен то е защитено?!?

Подобно бездействие или мълчаливо съгласие, единствено ще потвърди слуховете от кметската кампания, че г-н Даков е подкрепил г-н Милков!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари