Среднощен пожар вдигна шест екипа на пожарната в Русе

0
Огнеборец е пострадал при гасенето. Седем жени и едно дете са евакуирани от блока
Огнеборец е пострадал при гасенето. Седем жени и едно дете са евакуирани от блока Снимка: Русе Медиа / архив

Нощен пожар, избухнал в апартамент в триетажен жилищен блок, вдигна на крак екипите на шест пожарни автомобила в Русе

При гасенето леко е пострадал един огнеборец.

Сигналът е бил подаден минути след 3 часа през нощта в събота. Огънят е пламнал в жилище в блокчетата в Индустриалния парк в района на „Витте Аутомотив“. Тъй като пожарът е бил на последния етаж, пламъците са се прехвърлили към покрива, информира Русе Медиа.

На място са били изпратени 6 пожарни автомобила от Първа и Втора РСПБЗН- Русе. От блока са били евакуирани седем жени и едно дете. Самият обитател на жилището не се е намирал в него по време на инцидента. Най-вероятната причина за пожара е късо съединение, но тъй като апартаментът е бил пълен с боклуци, огънят се е разпространил много бързо.

При гасенето на пожара е пострадал пожарникар от Втора районна служба, който е получил леко изгаряне на ръката. Той е бил откаран в спешно отделение на УМБАЛ „Медика“, където му е оказана помощ, и е бил освободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари