Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Спирка и контейнер в Семерджиево създават опасност за движението

  • Автор: Йорданка Василева
  • Коментари: 0
2
Спирката е поставена неправилно на Т-образно кръстовище и е с гръб към идващия автобус, който обслужва линията Ястребово-Семерджиево-Русе
Спирката е поставена неправилно на Т-образно кръстовище и е с гръб към идващия автобус, който обслужва линията Ястребово-Семерджиево-Русе Снимка: Йорданка Василева

Неправилно поставени спирка и контейнер за боклук в село Семерджиево

Спирката и контейнерът се намират на улица "Ястребовско шосе" №6 и улица "Дунав". Спирката е поставена неправилно на Т-образно кръстовище и е с гръб към идващия автобус, който обслужва линията Ястребово-Семерджиево-Русе.

Тя е трябвало да бъде поставена от другата страна, но понеже не живея там и на мястото където е трябвало да бъде, съседите са отказали и така спирката е поставена до моята къща, без моето знание и съгласие. Спирката пречи на много от шофьорите, които живеят и излизат от улица "Дунав", нямат видимост и се налага да се изнасят по-навътре в кръстовището и има опасност да бъдат отнесени от бързо движещо се МПС.

Контейнерът се намира в непосредствена близост до спирката /както се вижда на снимката/ и от него се носи лоша миризма. Спирката не се използва заради тази причината, също и заради това ,че хората които чакат, стоят с гръб и не виждат автобуса, който очакват. Бях писала и на кмета и единственото което се случи е ,че контейнерът го преместиха малко по-далеч от спирката , но той и спирката не трябва да бъдат от тази страна. Надявам се ,че общината ще вземе нужните мерки за преместване на контейнера и спирката на местата където трябва да бъдат.

Автор: Йорданка Василева
(Автор: Йорданка Василева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари