Спипаха пиян шофьор на бус в Бяла

0
Беленските полицаи са хванали и младеж без книжка / Снимката е илюстративна
Беленските полицаи са хванали и младеж без книжка / Снимката е илюстративна

Беленските полицаи са установили поредният неправоспособен водач, управлявал нерегистриран мотопед, този път в с. Долна Студена, а в гр. Бяла са спрели бус, чийто водач е седнал зад волана в нетрезво състояние. По случаите са започнати бързи производства.

На 20.07.2017 г. в 01:00 ч., в гр. Бяла, на ул. Никола Петков, служители на РУ-Бяла са спрели за проверка товарен автомобил „Мерцедес Вито“ с русенска регистрация, управляван от И.Д. на 54 г. Проверката за употреба на алкохол, направена на водача е дала положителен резултат, като уредът е отчел 1.36 на хиляда. На И.Д. е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване, но той е отказал да даде кръвна проба за лабораторен анализ. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство срещу 54-годишния мъж.

На 20.07.2017 г. около 21:20 часа, в село Долна Студена, на улица "Г. Димитров", екип на РУ – Бяла при извършване на полицейска проверка установява, че 20-годишният И.И. от същото село, който е неправоспособен водач, управлява мотопед без регистрационни табели. Водачът не е представил документи за собственост, както и за регистрация на МПС-то. Направена е проверка, при което е изяснено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред на територията на страната. Случаят е документиран и от разследващ полицай в РУ – Бяла е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 345, ал.2 от НК, срещу И.И.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари