Спипаха двама крадци на дребно в квартал „Здравец“

1
Крадците са отнели пари и вещи от младежи в Русе
Крадците са отнели пари и вещи от младежи в Русе

Крадците са отнели пари и вещи от младежи в Русе

Служители на Второ РУ са установили двама мъже, отнемали пари и вещи от младежи в Русе. В районното управление са били регистрирани два сигнала за деяния извършени на 20 януари т.г.

В единия случай младеж от Русе е заявил, че на въпросната дата за времето от 15:20 до 15:40 часа в района зад бл. „Д. Дончев“ в Русе е бил заговорен от неизвестен мъж, който е поискал от него да му обмени 5 евро, след което му е отнел сума от 5 лв. и електронно устройство за пушене, като с деянието на потърпевшия е нанесена щета на обща стойност около 100 лв.

Във втория случай друг младеж се е оплакал, че същия ден около 16:30 ч., докато се е движел по ул. „Петрохан“ в посока ул. „Рига“, на около 100 м. преди автомивка, е бил спрян от двама непознати за него млади мъже, които поискали да им обмени 5 евро, но той им казал, че няма толкова пари и тогава те пребъркали джобовете на якето му, откъдето взели каквито пари имал и с предложените от тях 5 евро побягнали в посока стадион „Дунав“.

Заявените деяния са били документирани от полицията, като по тях са образувани преписка и досъдебно производство. В хода на предприетите действия за разследването им, служителите на Второ РУ са установили, че в първия случай автор на деянието е русенец на 21 г., познайник на органите на реда, а във втория той е бил заедно с друг русенец на 29 г., също известен на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Емил Стефанов
    Даааа гадно е, ама за 5 лв да пишете статии , а полицаите ще има да пишат поне седмица. Губене на време.
  • 5
    2
    The Justice
    А крадците на едро кога ще спипат и предадат на съд?
  • 7
    1
    оня
    отрепки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари