Социалните мрежи отговориха на молбата на Каракачанов

4

Във „Фейсбук“ се появиха десетки нови колажи с вицепремиера и министър

Вчера в ефира на bTV вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов помоли потребителите в социалните мрежи да спрат да му правят колажи с торбичка за пазар – днес мрежата отговори.

Във „Фейсбук“ се появиха десетки нови колажи с министъра. Закачките с Каракачанов започнаха края на ноември миналата година, когато той беше на посещение в САЩ, заедно с премиера Бойко Борисов.

Тогава потребителите в социалните мрежи започнаха да монтират снимка с торбичка на BILLA върху снимката му на слизане от самолета. Шегите продължиха и при визитата на министъра в Египет, като коментарите бяха свързани основно с избора му на облекло.В предаването „Лице в лице“ той заяви, че не разбира колажите, а ризата я използва, когато ходи на военни обучения. Допълни, че сам си я е поръчал, ушил и платил – със собствени пари.

По време на предаването той помоли хората да спрат да му правят колажи, но те не го послушаха.

Каракачанов се появи на снимка в ролята на Джаба от Междузвездни войни, рамо до рамо с Чърчил, на пазар в магазин и във военни окопи. Всички колажи може да разгледате в галерията. Те дори ребрандираха централата на ВМРО. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари