Соломон Паси: В България русофили няма

0
Това, на което сме жертва е пропагандата на Русия, която атакува сърцата и умовете на младите хора
Това, на което сме жертва е пропагандата на Русия, която атакува сърцата и умовете на младите хора

68 шпиони има в руското посолство в София. Извън него са няколко стотин. Имахме великолепната възможност покрай отравянето на Сергей Скрипал, да изгоним един-двама, но защо не го направихме - не мога да кажа.

Това каза президентът на Атлантическия клуб в България и бивш външен министър Соломон Паси в ефира на bTV.

"Ако съм човек на отмъщението, щях да ръкопляскам на това, което се случва в момента. Кръгът "Русофили" ме обвини в шпионаж за Израел, защото като външен министър наредих да се изхвърлят руските шифровъчни машини във външно министерство. Така спрях достъпа до военна информация от страната ни за Русия", допълни бившият ни външен министър.

„Дали се русофил се разбира от това къде си изпратил детето ти да учи – в САЩ, Великобритания или Москва. В България русофили няма“, разясни той.

„В момента най-голямата опасност за Запада е руската пропаганда. Това, на което сме жертва е пропагандата на Русия, която атакува сърцата и умовете на младите хора“, предупреди Соломон Паси.

"Мария Габриел получи достоен ресор. Тя получи заслуженото за работата, която свърши. Иновациите са въпрос на огромни политики в световен мащаб. Тя вече ръководи това, което Умберто Еко нарича сексуалната революция на младите, която ще промени света. Тя ще отговаря за програмата "Еразъм", бореща се с демографската криза. До момента чрез нея са се родили един милион бебета. надявам се тя да обхване повече хора, не само студентите", заяви Соломон Паси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари