Собствениците на 136 трошки ги махнаха от паркингите и тротоарите в Русе

3
27 изоставени автомобила са репатрирани
27 изоставени автомобила са репатрирани Снимка: Община Русе

27 изоставени автомобила са репатрирани

136 излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), престояващи на паркинги, тротоари и други терени държавни или общинска собственост, са премахнати доброволно от техните собственици през 2022 г.

От началото на годината на територията на Русе, Мартен и Николово са организирани 7 комисии, при които общинските служители са отправили предупреждения за преместването на 279 автомобила. На 81 от тях все още тече 14-дневен срок, в който се очаква реакция от собствениците.

Спрямо високия брой изоставени автомобили в Русе сравнително малка част (27 бр.) от возилата не биват потърсени и преместени и съответно са репатрирани от фирма „Мегапартс“ до площадка за съхранение на ИУМПС.

Община Русе призовава гражданите да подават сигнали за стари автомобили без видими следи от употреба и с незаверен знак за технически преглед, за да се освободят улиците, паркингите, тротоарите и тревните площи в Русе от тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    88
    До този под мен: за съжаление не е единственият! Масово са такива, но ми хареса въпросът ти, защо е жив? Бих попитал и с какво допринася на обществото. Но пък ръси мъдрост, съвети и акъл. Факт! Явно си е повярвал, работи като лайняр на запад!
  • 2
    7
    СвръхАз
    Как може да си толкова неграмотен? Ужас! СРАМ!!! Как си жив, нещастник? А и защо?!
  • -8
    6
    дсафд
    кво се месите на хората в малата ? не всеки е връзкар и курва да се ореди в живота ,за това си гледайте лукса . то тия дето не си вършат работата сте вие и вашите "преатели" и после викате оле що има боклуци ,а що не си земете кисията и не идите да редите ляб в назапад ,да ва видим как ще живеете .
  • 1
    5
    Анонимен
    Нещо ретро интересно няма ли?
  • 2
    4
    Здравец изток
    Да се разходят в здравец изток между блоковете, пълно с изоставени коли, блъснати, без номера, или такива без гражданска и преглед с години
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари