Собственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов алармира за некоректни практики

16
"Ако Ви съобщят, че компанията Нетуоркс България ЕООД е вече продадена и сега е най-добрият момент да се прехвърлите към друг доставчик, тъй като после предложенията няма да са изгодни - не се доверявайте. ТОВА Е НЕВЯРНО! Не се подлъгвайте!", заявява Максимов
"Ако Ви съобщят, че компанията Нетуоркс България ЕООД е вече продадена и сега е най-добрият момент да се прехвърлите към друг доставчик, тъй като после предложенията няма да са изгодни - не се доверявайте. ТОВА Е НЕВЯРНО! Не се подлъгвайте!", заявява Максимов Снимка: Дневник / Архив

Собственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов изпрати съобщение до Dunvmost, в което алармира за нелоялни практики на конкуренцията спрямо потребители на русенската компания

Ето становището на Свилен Максимов, което публикуваме без редакторска намеса:

"Във връзка със зачестилите случаи на подведени наши клиенти в офиси на други национални доставчици, подчертавам, че Нетуоркс България ЕООД в момента е независима компания, управлявана от български собственик, която плаща своите данъци в Р. България - за разлика от големите телекоми!
Ако Ви съобщят, че компанията Нетуоркс България ЕООД е вече продадена и сега е най-добрият момент да се прехвърлите към друг доставчик, тъй като после предложенията няма да са изгодни - не се доверявайте. ТОВА Е НЕВЯРНО! Не се подлъгвайте!
Искам да ви уверя, че Нетуоркс България ЕООД предоставя най-доброто съотношение между цена и качество на своите клиенти. Нещо повече - дори и да имате предложение от друга компания, за по-ниска цена на услуги - можете да се възползвате от нашата програма „Честна сделка" ( https://networx.bg/chestna-sdelka )- достатъчно е да посетите наш офис с писмена оферта от другия телеком и ние ще Ви направим същото или по-добро предложение!

Свилен Максимов,
Управител Нетуоркс България ЕООД"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    Иван
    Най-добрите в Русе.
  • 12
    12
    Крас
    Една от малкото компании които ти пускат нета като им се обадиш...браво,аплодирам!
  • 13
    11
    Нетуоркс, супер сте!
    Потребител съм на Нетуоркс България ЕООД от създаването на този оператор в Русе. Изключително съм доволен от предоставената им услуга - качествена, професионална и точна. Когато казаха преди време, че ги е купил Виваком останах крайно разочарован - не съм и мислил да се местя при други оператори. Сега разбирам, че е ставало въпрос за невярни слухове - обстоятелство, което ме радва! Възнамерявам и занапред категорично да остана лоялен клиент на русенския оператор Нетуоркс България ЕООД!
  • -5
    10
    Ама
    Техниците им са събирани от чергата
  • 20
    9
    QCHECK
    Над 20 години съм клиент на Networx и слагайки настрана личните качества на г'син Максимов, услугата, която предлага, е много добра и с великолепно съотношение цена-качество. На практика, най-доброто което можете да намерите в региона, а и в страната. Късметлии сме, че сме избрали Networx за доставчик. Както вече написах, без да коментираме личните качества на г'син Максимов, човека си е меринджей, ама меринджей. Дай Боже повече такива бизнесмени в града ни. Дано и след продажбата, оставят него и екипът му да се грижат за този бизнес.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари