Собственикът на колата от инцидента пред Румънското посолство е известен

2
Самоличността на жената, която е шофирала, все още не е ясна
Самоличността на жената, която е шофирала, все още не е ясна

Автомобил марка Тойота Аурис и рег. н. CA **** CР, с водач жена и спътници в колата мъж и две деца, на 18.08.2020 г. късно вечерта направи опит за врязване в протестиращи граждани нa бул. "Ситняково" пред Румънското посолство в България.

До този момент органите на полицията крият самоличността на жената, чиито действия са описани от арестувания очевидец и протестиращ  Г.Г.  като опит за убийство и терористичен акт.

Проверка на LIBERTA установи, че автомобилът, управляван от неуравновесената дама, е собственост на И. С. М., роден на 22 април 1972 година, и отговаря на тел. номер **********. LIBERTA направи опит да се свърже с господина, но телефонните повиквания бяха отхвърляни след няколко сигнала "свободно".

"До 3:05 часа вечерта на 17 срещу 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с основно авторитетно лице Груев и дама Стоянова, очаквахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по грешка някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя” - разбираме от пост във Фейсбук на Хаго Бабикян.

Самоличността да извършителката продължава да се издирва от адвокати и протестиращи граждани.

Бел. ред. Регистрационният номер на колата, трите имена на собственика и телефонният му номер са известни и са публикувани от изданието LIBERTA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари