Смъртна присъда!

11
Добри е осъден на смърт в нашата мила Родина, напук на основното човешко право - правото на живот
Добри е осъден на смърт в нашата мила Родина, напук на основното човешко право - правото на живот

Смъртна присъда!?!

Така започва своя пост в социалната мрежа годеницата на Добри от Сливо поле.

Младежът се нуждае от 200 000 евро - толкова е цената на надеждата за живот. За жалост до сега са събрани едва 60 000 лева. Всеки ден за младия мъж е мъка и болка, но надеждата не бива да угасва. Не бива още един живот да бъде прекършен толкова рано!

Ето как се обърна към всички вас, младата жена, която не иска да загуби любовта на живота си:

"Здравейте, приятели, познати, непознати, случайно срещнати или несрещнати хора, бих искала да ви запозная с един млад мъж, осъден на смърт в нашата мила Родина, напук на основното човешко право - правото на живот.

Добромир е на 24 години, а вече от 4 г. се бори за живот. 4 години болка, химиотерапии, странични ефекти,трансплантация, рецидив... И насреща ви не крехко бебе, а млад, преждевременно пораснал по болници мъж, гледаш го силен, а вътре какво е в тялото и душата?? Афти, болка, но не, не можеш да го чуеш да се оплаче, че той изкара и един базар след химиотерапия със сила на волята, от уважение към всеки, дарил му надежда...

Тук в България лечение за него няма. Последната химиотерапия беше направена миналата седмица, резултатът - афти, не се чувства добре, чакаме, чакаме, чакаме. Той не е в ремисия и от тук нататък нашите медици предлагат само поддържаща терапия. Преливане на кръв, стабилизиране на показателите - евентуално, засега са ниски... и така до следващия път или докато....напусне този свят, докато угасне и стане част от статистиката или таблото... А ние не искаме и няма да допуснем това, той иска да живее, тази жажда за живот крепи него, крепи нас, екипът зад Добри. А надежда ни дава Медикъл Парк в Турция, но Надеждата има цена - 200 000 евро. В сметката има ... 60 000 лв.

Този пост е за страховете, че няма да съберем сумата, този пост е за надеждата, за борбата за живот, този пост е Молба - да дойдете на някое наше събитие, да намерите кутия на Добри край вас, да сложите 2-3-5 лв. дори, този пост е да споделите историята му, да помислите къде и как може "дарение вместо цветя" и т.н. Не спираме да се молим, не спираме да вярваме, не спираме да викаме чудото, благодарим, че ни изчетохте! Разбирате ли, Добри става по-зле?! А левкемията съвсем не иска да ни чака... Неподвластна на лечението тук, непукист относно мечти, тя прави своето..."

Можете да дарите по следните начини:

Чрез дарителска сметка в Райфайзен банк (освободена от всякакви комисиони за вноски на каса, в който и да е офис в страната или чрез онлайн превод):

IBAN: BG68RZBB91551010772410

BIC: RZBBBGSF

Титуляр: ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ

Чрез PayPal - на https://www.paypal.com/paypalme/Dobrev94

Чрез HelpKarma - https://bg.helpkarma.com/help/helpdobri

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари