Служителите на МВР обявиха, че остават в протестна готовност

1
Анкета сред повече от 1600 служители в МВР показва, че основният проблем е ниското заплащане
Анкета сред повече от 1600 служители в МВР показва, че основният проблем е ниското заплащане Видео: КИС 13

В протестна готовност остават служителите в МВР

Това стана ясно по време на форум в Русе за проблемите в системата. Ще се изчака анализът от Министерството на финансите за това дали ще могат да се намерят средства за исканото увеличение на основното месечно възнаграждение от поне 25%, предаде КИС 13

Анкета сред повече от 1600 служители в МВР показва, че основният проблем е ниското заплащане. Според допитването, друг сериозен проблем в системата на МВР е недокомплектът на личния състав. Освен това реформите, които всички обещават, се правят на парче, заяви членът на УС на СФСМВР Иван Димитров.

Припомняме, че към момента искането е за поне 25% увеличение на основното месечно възнаграждение на служителите в системата на МВР.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари