Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Служители на Енерго Про - Русе безчинстват по селата

4
Режат дървета, които не се намират под проводници от електропреносната мрежа
Режат дървета, които не се намират под проводници от електропреносната мрежа

Ето как си позволяват да безчинстват служителите на Енерго Про - Русе по селата.....

На 07.11.2019 г. при извършване на профилактика в с. Иваново на съоръженията на Енерго про - Русе бяха отрязани дървета, които не се намират под проводници от електропреносната мрежа, а клоните на дървета, които достигат жиците не са докоснати. Никой не може да каже кой и как решава кои дървета и колко да бъдат отрязани.

Ако пострадалите искат да подадат жалба до Енерго-про се сблъскват с нов проблем. Никъде в сайта на дружеството няма информация къде и до кого може да се обърнат гражданите, ако желаят да се оплачат.  Всички телефони и имейли са за подаване на информация, която така да се каже ползва дружеството, но не и когато човек иска да се оплаче от действия на служители на дружеството. Какво остава за възрастен човек на село, който нито има достъп до интернет, нито може да пътува до офис на дружеството в града. Просто ще минат и ще отрежат засадените  от години плодни дръвчета, които дори не докосват проводници.

Питате се дали не пресилвам нещата, сами погледнете клипа който съм снимал или пък се опитайте да се свържете с Енерго Про - Русе или по точно Варна.

Автор: Марин Маринов
(Автор: Марин Маринов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари