Случаят Новак Джокович. Не е толкова просто

2
Да не допуснеш световния номер 1 не е добра атестация за такъв турнир
Да не допуснеш световния номер 1 не е добра атестация за такъв турнир

Антиваксърите обявиха Джокович за герой, а по-невъздържаните им противници потриват ръце -

А така, да го изритат тоя събрин, див балкански субект, има правила, да ги спазва.

Само че не е толкова просто.

Това е голям австралийски гаф, зад който може би прозират и други интереси.

Защо са убедили Джокович, че може да участва в турнира, въпреки че не е ваксиниран? Явно организаторите му са го уверили, че го допускат, затова и е пристигнал в Мелбърн. И след това властите измислят формални поводи, че не е кандидатствал за правилната виза с медицинско изключение за влизане в страната.

Да му откажат и да не го разкарват до Австралия, за да го унижават после като го държат под охрана на летището, сякаш е международен престъпник.

Джокович печели този турнир 9 пъти за 12 години. Изглежда така, сякаш искат да го остранят служебно. Да не допуснеш световния номер 1 не е добра атестация за такъв турнир.

Аз самият съм противник на антиваксърите. Но отказващите да се ваксинират са разнородна група с различни мотиви - от страх, заблуди до суеверие и медицински препоръки. Те си създадоха яростни противници, които не правят разлика между тях, слагат ги под общ знаменател. И сега някои злорадстват за случващото се с Джокович - изритайте го тоя от Австралия.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    до Робин Худ
    И коя ваксина е експериментална, би ли уточнил Умнико
  • 3
    1
    робин худ
    Дайте да уточним нещата наричате хората антиваксъри защото са отказали експерименталната ваксина при положение че имат пълен имунизационен календар с всички други ваксини ,не се учудвам поединично всяка ком има пачалба 90 мил на ден биха си купили и дявола пък и господ с тия пари.Както казва един приятел Злото управлява света в момента
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари