След 15 години, прекарани в будна кома, Манол Велев почина днес

1
Той бе прострелян от неизвестен в центъра на София на 11 юли 2007 г. и от този момент бе в будна кома
Той бе прострелян от неизвестен в центъра на София на 11 юли 2007 г. и от този момент бе в будна кома

Почина известният бизнесмен Манол Велев след 15 години будна кома

 Той бе прострелян от неизвестен в центъра на София на 11 юли 2007 г. и от този момент бе в будна кома, предаде БНР

Неговата съпруга Весела Лечева и синът му направиха всичко възможно да поддържат живота му и се надяваха до последно да се оправи.

Манол Велев бе роден на 9 септември 1959 г.

С Весела Лечева, която е бивш председател на ДАМС и депутат са семейство от 1986 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    до 4
    Всъщност е крилата фраза от Хиполон и гласи: "За мъртвите, или добро, или нищо, освен истината". Такива като този покойник разсипаха и продадоха българската индустрия за старо желязо, оставиха стотици хиляди семейства без поминък и те трябваше да търсят прехрана другаде. Дано по-скоро измрат и колегите му!
  • 3
    4
    Традиционалист
    По българска традиция за умрелия "Или добро или нищо". Така ще кажа НИЩО!!
  • 6
    3
    И все пак ...
    Злите езици приживе го спрягаха за рогоносец, щото жена му - депутат, по едно време била любовница на президента роден на 28 юни 1957 г. в с. Сирищник, известен с похожденията, за което нямал задръжки и се пробвал на всяка фуста, пипнал трипер от 15-годишна девойка, врътнал мимолетна връзка с 30-годишна поппевица, опипвал няколко мисирки, предпочитал най-вече оралната любов при любовните си афери ... секс на екс!
  • 16
    2
    Трябва ли?...
    Трябва ли да плачем за мутра? Този, същият купи мебелния завод "Ал.Атанасов" в Русе с компесаторки, наряза машините за скрап и го продаде на "Голд Аполо", които също произвеждат мебели. Е, това е приватизацията на Костов...
  • 16
    1
    русенец
    Дипломиран спортист, разбирай кадър на НСА, който от обикновен барман и келнер става крупен бизнесмен. Прочетете официалната му биография , интересно четиво за един от тези с червените куфарчета с пари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари