Слави Трифонов: Какво още трябва да се случи, за да разберете, че едни хора са лъжци?

2
Всъщност, заради това, което казва президентът, се оттеглих от коалицията, пише лидерът на ИТН
Всъщност, заради това, което казва президентът, се оттеглих от коалицията, пише лидерът на ИТН

Всъщност, заради това, което казва президентът, се оттеглих от коалицията, пише лидерът на ИТН

Какво още трябва да се случи, за да разберете, че едни хора са лъжци?“, попита лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Фейсбук профила си.

Само искам да отбележа, че президентът на Република България се избира мажоритарно и че в момента той е политикът с най-висок рейтинг у нас. Т.е. на него най-много хора му вярват“, пише още той.

Всъщност, заради това, което казва президентът, падна правителството на Кирил Петков. Това е една от важните причини, заради които се оттеглих от коалицията“, заявява лидерът на ИТН във връзка с изказванията на президента Румен Радев по-рано, че бил първият, който е излъган и се е доверил на тези хора (бел.ред ПП).

Във връзка с изказването на президента „Продължаваме промяната“ изразиха следната позиция „Г-н Румен Радев е този, който каза: „Мутри, вън!“, а след това върна мутрите в управлението на страната.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Дончо
    Ама ние разбрахме кои са лъжците - ИТН.
  • 4
    6
    До 5
    През 1983 г. е прието следното определение:[2] Метърът се определя като дължината на пътя, изминат от светлината във вакуум за интервал от време 1 299 792 458 от секундата. По този начин скоростта на светлината във вакуум се дефинира като точно 299 792 458 m/s. Горното определение през 2019 г. е прередактирано, но без да се променя същността му. С това съгласен ли си ?
  • -2
    5
    до 4
    Знам какво е екватора. Само, че ставаше въпрос за дефиницията за метър. Екваторът никога не е имал нищо общо с нея, а меридианът през Гринуичската обсерватория. То от Русе до София е 330 километра, ама и това няма общо с дефиницията за метър.:) Хубава вечер!
  • 0
    4
    до 2
    Екваторът е мислена окръжност около планета (или друг астрономически обект), на равно разстояние от двата полюса.[1] Екваторът разделя планетата на Северно полукълбо и Южно полукълбо. Екваторът по дефиниция е паралелът на 0° географска ширина. Дължината на земния екватор е около 40 075 km Е , СЪСЕЛ , когато ако по Екватора имаше асфалтиран път от Бойко и той е дълъг 40,000 километра , тогава на колко метра се равнява това ?
  • -1
    3
    потрес!
    Сакато чудовище, подлого на сарйския "проектант" на чалгарската ти сбирщина, издишаш отвсякъде бе, нищожество учиндолско, ама то пък, ти отдавна си издишал позорния си животец! Когато ти "се оттегли" и заби нож в гърба на коалиционните си партньори по поръчка на мафиоти и мутри като теб, п(Резидентът на Решетников ги хвалеше и каза, че ако има повече политици като тях, България ще просперира! Забрави ли бе, нищожество Сакато, дето не можеш сам задника си да избършеш, ама от време на време някаква машинка те задвижва и отваряш мръсната си уста! Ти вече си на бунището бе, изпълнител на мокри поръчки и палач, на бунището си бе, нищожество долно, продажник и предател! Да, Кирил Петков и Асен Василев отказаха да се подчинят на сарайския милиардер, на делянпеевското чудовище и на СИКаджийската мутра по чиито заповеди ти изнудваше премиера, ама не се получи и побесня бе, Сакато нищожество! Побесня като гладен пес на месечина! Ами, налягай си парцалите на дивана и млъкни веднъж завинаги, защото българският народ те изрита и отдавна се разлагаш, само вонята ти още дълго време ще трови българската политика!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари