Слънчевата Йоана от Хасково продължава да се бори за живот

0
Към днешна дата е завършена четвърта химиотерапия, направен е бил и ядрено -магнитен резонанс и пет скенер
Към днешна дата е завършена четвърта химиотерапия, направен е бил и ядрено -магнитен резонанс и пет скенер

Усложнено е било състоянието на едногодишната Йоана от Хасково, която от няколко месеца се бори с рак на меките тъкани. Малката героиня е в болница в Истанбул, където вече е завършена четвъртата ѝ химиотерапия

Преди нея, Йоана е имала отново с ниски показатели на кръвните изследвания и се е наложило преливане отново на тромбоцити. Детето е получило инфекция вследствие на химиотерапията и се е лекувала с антибиотик, съобщават инициаторите на кампанията Да помогнем на Йоана, разкрива Haskovo.Live 

Към днешна дата е завършена четвърта химиотерапия, направен е бил и ядрено -магнитен резонанс и пет скенер.

От резултатите стана ясно, че след петата химиотерапия операция на саркома със сигурност ще има и след нея ще се определи колко още химиотерапия ще бъдат назначени.

“За съжаление престоя на Йоанка и родителите ѝ във Истанбул ще бъде удължен, което предвижда и повече разходи. Между химиотерапиите семейството живее в малък хотел до болницата , защото нощувката в болницата, ако са там е около 10 пъти по – скъпа.

Миналата седмица, когато Йоанка беше с инфекция, престоя в болницата възлезе приблизително 3000 евро , като допълнително бяха платени още към 1500 евро за ЯМР и Пет скенер със съответните упойки.”, отчитат инициаторите на кампанията.

И допълват, че отново ще е нужна помощта на добри хора, защото страничните разходи и усложнения от химиотерапиите не са никак евтини.

Благодарим ви, че наистина нито за миг не спирате да подкрепяте Йоанка и нейните родители! Вие сте техните ангели!, казват инициаторите.

Дарителска сметка:

Банка ДСК BIC: STSABGSF

IBAN : BG11STSA93000027164063

Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари