Скопие: Ще вземем мерки годишнината на Гоце Делчев да премине без инциденти

0
В това увери северномакедонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски след среща с българския си колега Иван Демерджиев
В това увери северномакедонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски след среща с българския си колега Иван Демерджиев Видео: БНТ

В това увери северномакедонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски след среща с българския си колега Иван Демерджиев

Министерството на вътрешните работи на Северна Македония ще предприеме всички необходими мерки за това честването на годишнината от рождението на Гоце Делчев да премине без инциденти. В това увери северномакедонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски след среща с българския си колега Иван Демерджиев, предаде БНТ.

Служебният вицепремиер Иван Демерджиев, заместник главният секретар на МВР и председателят на ДАНС са в Скопие за разговори с македонските власти. Целта на срещата е да се обезпечи сигурността и спокойствието по време на честването на годишнината на Гоце Делчев на 4 февруари

Блокади на пътищата към Скопие се организират в социалните мрежи в Република Северна Македония. Целта е да бъдат спрени българите, които искат да отидат до църквата "Свети Спас", за да почетат паметта на Гоце Делчев на 4 февруари.

През миналата седмица в телефонен разговор премиерът Гълъб Донев и македонският му колега Димитър Ковачевски обсъдиха необходимостта от спокойно протичане на честванията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари