Скандално интервю за безумията по делото „Иванчева“

0
Специализираната инквизиция
Специализираната инквизиция

Гледайте скандалното интервю на адвокат Ирен Савова за безумията по делото „Иванчева“.

И добрите новини имат място - Стажанта кротко си хортува с Волен Сидеров в кулоарите, а после слуша премиера Борисов вдъхновен. Ама наистина!

Кога и в България здравето на нацията ще стане въпрос с национална сигурност. Защо в държава, в която ниската раждаемост е бич, десетилетия няма национална педиатрична болница. Какво мисли по въпроса д-р Дариткова?

Бойко и „пълзящата диктатура“ - една изречена глупост, която може да застане начело в класациите на прехода.

Мистерии на „Позитано“ - интервю с лидера на БСП Корнелия Нинова – отношенията БСП и президента Радев, защо „червените“ искат румънски модел в прокуратурата, защо Нинова мълча досега за “30-те милиона на Миков” и т.н.

И още от Нинова: при какви условия Корнелия Нинова е готова с оставка? Кога червените ще се върнат в Парламента и какви пари получават сега? 

Цацаров, Гешев и „кафявите“ - една копродукция за удивителния синхрон между прокуратурата и словоблудството в някои медиите.

Адвокат Ирен Савова - отчайващият сблъсък на фактите с действителността в Специализирания съд. И недоумение за метаморфозите на един съдия...

Гавраил Хрусанов - адвокат на семейство Баневи – схемата за прилапването на палата им в Бояна. Една история, която започва с дълг от 15 хиляди лева, минава през несъществуващ арбитраж, ЧСИ и разбира се... завършва с Митко Каратиста. 

Кметът Йорданка Фандъкова в откровено безсилие да намери логика в някои решения на Столичната община и Главния архитект Здравко Здравков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари