Скандал в Република Корея: Кукли за възрастни заместват феновете на стадиона

0
Ръководството на клуба се извини публично и въпреки това, отрече да са използвани кукли за възрастни
Ръководството на клуба се извини публично и въпреки това, отрече да са използвани кукли за възрастни Видео: БНТ

Ръководството на корейския футболен клуб "Сеул" беше принудено да се извини публично след разкритията, че е използвало кукли за възрастни като заместители на фенове на трибуните, предава Българска национална телевизия. 

Манекени, знамена, снимки на фенове, фланелки - световният футбол използва различни креативни маркетингови практики, за да компенсира поне частично липсата на фенове. Своя сензационен принос в тази насока даде ФК "Сеул". След домакинския мач на отбора срещу Куанджу бдителни граждани сигнализираха в социалните мрежи, че част от манекените, поставени на трибуните всъщност са предназначени за забавление на възрастни.

Ръководството на клуба се извини публично и въпреки това, отрече да са използвани кукли за възрастни. Стоката била продадена на клуба като "кукли премиум качество". Ръководен фактор в "Сеул" признава, че в асортимента на единия от доставчиците действително имало и кукли за възрастни, но поръчаните категорично не били такива. Дали е така, или не, това оставяме на специалистите в тази материя, но от ФК "Сеул" обещават от тук нататък да бъдат много по-внимателни какво поставят на трибуните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари