Синът, убил родителите си в Благоевград, е направил пълни самопризнания

1
Първоначално пожарникарите предполагат, че става въпрос за задушаване, но впоследствие забелязват големи наранявания в областта на главата на 49-годишната жена и 60-годишния мъж. Вероятно те са били удряни с тесла
Първоначално пожарникарите предполагат, че става въпрос за задушаване, но впоследствие забелязват големи наранявания в областта на главата на 49-годишната жена и 60-годишния мъж. Вероятно те са били удряни с тесла Снимка: bTV

Той твърди, че си спомня всичко, освен момента на фаталния инцидент

Обвиненият за убийството на своите родители 24-годишен мъж от Благоевград е направил самопризнания пред полицията, информира bTV.

Той е обяснил, че си спомня всичко от фаталната нощ, включително, че е откраднал буса, с който впоследствие е катастрофирал в Кресненското дефиле, но не и момента на убийството, за което се предполага, че е извършено в момент на афект.

Предполагаемият извършител на двойното убийство е студент по информационни технологии, а по думите на съседите на семейството, е добро и кротко момче.

Тази нощ около 02:00 ч. те са подали сигнал за пожар, като на място са открити загиналите мъж и жена.

Първоначално пожарникарите предполагат, че става въпрос за задушаване, но впоследствие забелязват големи наранявания в областта на главата на 49-годишната жена и 60-годишния мъж. Вероятно те са били удряни с тесла.

Мотивите за тежкото престъпление засега са неясни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари