Синът на французина, станал жертва на катастрофа: За нас това е убийство

5
Майката остава в лошо състояние с множество счупени кости и прешлени.
Майката остава в лошо състояние с множество счупени кости и прешлени. Видео: NOVA

Очевидно не е добре да караш, когато си пиян и дрогиран. За нас това е убийство

Това заяви един от синовете на французина, който загина при жестоката катастрофа на Околовръстното в неделя рано сутринта, предаде NOVA.

По думите му майката остава в лошо състояние с множество счупени кости и прешлени.

Семейството има четирима синове. Единият от тях живее у нас, след като се оженил за българка. Родителите му са го изненадали, като дошли на гости за рождения му ден. Катастрофата става в деня, в който френските граждани си тръгват.

Бяха казали, че ще се обадят, когато пристигнат във Франция. Никой не ни се обади. През целия ден се опитвахме да се свържем. Първо помислихме, че са уморени заради дългото пътуване. Звъняхме им на всеки час. Вечерта се притеснихме. Обадихме се в хотела и оттам ни казаха, че е станала катастрофа”, разказа Самюел, който живее в Банско.

Свижданията в болницата са трудни. Сега тя е на легло, не трябва да се движи в продължение на 45 дни и дори повече. В съзнание е, но е объркана. Заради лекарствата, които ѝ дават, не разбира напълно какво се е случило, дори не знаеше, че е претърпяла инцидент”, разказва още Самюел.

„За нас сега е от значение нашата майка и тя да получи най-добрата помощ за нейната помощ. Искаме да си я приберем у дома в добро състояние. Има счупвания на гръбнака. Искаме да сме сигурни, че един ден тя ще ходи отново и всичко ще е наред”, казва Самюел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 24
    2
    Xzdsa
    Това си е убийство! Какво е това" по непредпазливост"? Той се напил,дрогирал и се качил да кара мощна кола! Това е напълно осъзнато деяние и тук няма място за непредпазливост! Какви са тези наши закони? Все търсим под вола теле,че да можем някакси да ги оправдаем! Безобразие!!!
  • 26
    1
    Xccxxx
    Съдете го бе хора!!!!!Да гние в затвора!!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари