Синан Хебибов поздрави мюсюлманите по случай Курбан Байрам

1
Нека си пожелаем здраве, щастие и сили, с които да допринасяме за съграждането на достойното бъдеще на нашата родина – България!
Нека си пожелаем здраве, щастие и сили, с които да допринасяме за съграждането на достойното бъдеще на нашата родина – България!

Заместник - областният управител на област Русе Синан Хебибов поздрави мюсюлманите по случай свещения им празник Курбан Байрам

Уважаеми мюсюлмани и приятели,

Приемете поздравленията ми по случай Курбан Байрам. Нека си пожелаем здраве, щастие и сили, с които да допринасяме за съграждането на достойното бъдеще на нашата родина – България! Нека постигнатото ни носи удовлетворение и радост, а милосърдието, прошката и уважението към ближния да продължат да бъдат изконни ценности в ежедневието ни. Вярвам, че една направена добрина поражда още куп добрини, защото няма по-чисто и приятно чувство от това да си помогнал на някого в нужда.

Сигурен съм, че страната ни ще продължи да бъде пример за разбирателство, толерантност и сплотеност между различните религии и етноси, така както винаги е било. Считам, че най-важните фактори за просперитета на България и нейното утвърждаване на международната сцена остават единството на нацията, културното богатство и най-вече уникалността на българския народ, изразяваща се в съпричастност, себеотрицание и готовност винаги да подаде ръка на другия, без оглед на това от къде е и в какво вярва.

Синан Хебибов

Заместник областен управител на област Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари