Син на прокурор в Перник тормози съгражданите си

0
Множество сигнали срещу 18-годишен младеж, упражнявал тежко насилие срещу десетки хора
Множество сигнали срещу 18-годишен младеж, упражнявал тежко насилие срещу десетки хора

На 18-годишното момче му е повдигнато обвинение

Полицейска акция се проведе днес в Перник. Задържаха синът на прокурор след серия сигнали срещу него за нанесени побои, предаде NOVA

Излязоха нови записи на насилие, в които, твърди се, участва именно 18-годишният младеж.

Сандра Николова е дъщеря на пребития треньор по футбол Румен Андонов. Васил Михайлов, синът на зам.-окръжният прокурор на Перник, напада баща ѝ след слух.

„Баща ми е със счупена челюст на 2 места, като задната част е наистина разглобена. Не може да яде, дори със сламка”, обясни жената.

Нападнатите от момчето са десетки, твърди дъщерята на пострадалия футболен треньор. Повечето от тях обаче се страхували да се оплачат в полицията.

„24 човека са тежко насилени, пребити, гаврени, снимани и удряни с всякакви предмети. Сутринта пак ми писаха отново”, разказа Сандра.

Преди дни изтече пореден клип с насилие, за който се твърди, че показва Васил Михайлов.

От МВР съобщиха, че на 18-годишния младеж са образувани три досъдебни производства. В началото на април той е нанесъл побой на 24-годишен перничанин. По този случай вече е с повдигнато обвинение.

Прокурорският син е участвал и в други сбивания през тази и миналата година.

Този човек е заплаха за всички нас. Той е неконтролируем и е на свобода

След като случаите на насилие добиха публичност, кметът на Перник Станислав Владимиров реагира с емоционален пост във Facebook.

До мен достигнаха сигнали по-скоро за младежки изцепки, сбивания. Жестокостта, която видях на клиповете, е недопустима”, каза Владимиров.

Той е готов да оглави протести, ако насилието в града не бъде спряно от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Малката Рижа
    Кастрирайте го малкото лайно, бе! А после го пратете на топло за някоя годинка при лилавите в СЦЗ! Те ще го превъзпитат, гарантирам!
  • 8
    1
    Отегчен
    Как така се случва, че има три досъдебни производства, а малкия бандит не под постоянен арест? Ами оставете го на свобода още малко и все на някой ще му избият нервите и ще вкара тясно, но тълго острие между ребрата му. Справка - Багата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари