Sin Cars проби в Австралия

0
Първият състезателен Sin пътува към своя нов собственик - Ричард Бендъл
Първият състезателен Sin пътува към своя нов собственик - Ричард Бендъл

Австралийският гигант Daytona Sports Cars е най-новият представител на на Sin Cars и първият състезателен Sin вече пътува към своя нов собственик Ричард Бендъл.  

Фирмата е създадена през 2000 година за да проектира, произвежда и пуска на пазара репликата “Daytona Coupe Replica”, използвайки съвременни инженерни техники за проектиране и производство. Те са произвели и регистрирали 14 автомобила, конструирани и сертифицирани по австралийските правила за дизайн. Използвайки ги в състезания като Targa Rally в Австралия и Малайзия през последните пет години печелят шампионата Victorian Sports Car. 

Бендъл е известен като учредител на MoTeC. От 1960 година той се състезава самостоятелно произведени автомобили и мотоциклети.  Впечатляващият списък включва Le Mans, NASCAR, FIA GT, австралийския V8 Supercars, IndyCar, Рали Дакар, Формула Форд и много други. Бендел демонстрира дългогодишна ангажираност и изключителен принос към инженерните постижения в австралийския мотоспорт.

Sin Australia Pty.ltd. ще подкрепи и последващите собственици на Sin с подготовката за състезания и техническа помощ като част от създаването на състезателен екип, подкрепян от завода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари