Симона Радева остава без работа

1
Административният съд потвърди уволнението на полицайката
Административният съд потвърди уволнението на полицайката Снимка: Фейсбук

Административният съд потвърди уволнението на полицайката

Административният съд в София отхвърли жалбата на полицайката Симона Радева, която беше уволнена след катастрофата, предизвикана от Георги Семерджиев, при която загинаха две млади момичета на кръстовището на булевардите „Черни връх” и „Арсеналски”.

В своя жалба Радева твърдеше, че е уволнена, без да ѝ е дадено достатъчно време за писмени обяснения по случая с инцидента, информира bTV.

Разследванията до момента показват, че Радева най-вероятно е съдействала на Семерджиев да се укрие, след бягството му от мястото на инцидента.

При време на разпитите си пред съда тя признава, че познава обвиняемия и след катастрофата му е занесла стълба с личния си автомобил.

Има образувано досъдебно производство за това дали длъжностни лица са помогнали на Семерджиев да се укрие в нощта на трагедията. По информация на медията сред тях е и Симона Радева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    daskal
    Те да вземат да си огледат състава в полицията. Кой знае колко симони има сред тях.
  • 10
    4
    мм
    нощни смени да дава в напорни тръби!!!
  • 16
    3
    На околовръстното...
    На околовръстното има работа и за нея, не я мислете... С тези джуки бая работа ще отхвърли, но със сигурност не става за полицай.
  • 17
    2
    До 1
    Това,което е правила до сега и е най добра-познай от първия път?Браво,позна!!
  • 16
    1
    Ррррррр
    Аууууу,ами сега какво ще прави Симонка?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари