Сигнал за подвеждаща пътна маркировка на булевард "България"

14
Шофьорът може да се забие право в мантинелата, когато я следва
Шофьорът може да се забие право в мантинелата, когато я следва Снимка: Google Street View

Шофьорът може да се забие право в мантинелата, когато я следва

В платформата на Helpbook.info са изпратени снимки от град Русе на подвеждаща маркировка на булевард "България", намираща се на отбивката за кв. "Средна кула" и село Басарбово при Дъговия мост.

"В тъмното и особено при намалена видимост пътната маркировка може да подведе всеки водач, който не познава пътя. Още при предишното полагане на маркировката ми направи впечатление, че е нужно да се начертае остров, който да бъде от помощ на водачите. След скорошното полагане на нова маркировка този детайл е отново пропуснат. При каране в крайна лява лента в условия на мъгла водачът може да се подведе, като реши да следва маркировката, която го води право към мантинелата и знака, който разделя двата пътя. Доста пъти тази мантинела е удряна и смятам, че сегашното положение на пътната маркировка е предпоставка за още подобни произшествия. Моля, направете проверка по случая, за да може проблемът да бъде разрешен скоро", пише сигнализиращият за проблема и уточнява, че снимките са направени от Google Street View през късната есен на 2022 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Коко
    Твърдя че,в град русе няма кръстовище с правилна маркировка ! Мисля че,се прави умишлено или от некадърност !
  • 6
    4
    оо
    Това е отклонението към Средна кула. Невероятно противно е направено. Всеки път като минавам, гледам все по-разкривената мантинела. Това е от години. Как никой тъпак не разбра, че това е като клин там
  • 8
    3
    18
    В другия край на моста маркировката също е уникална. Изхвърля те надясно, докато изведнъж в ляво се ражда нова лента !!!!
  • 25
    2
    селянин
    Точно по същия начин, македонския автобус се нахендри в мантинелата и 50 човека загинаха.
  • 46
    1
    QRS
    По-важно е да се скрием 200м след моста и да дебнем за 60км/ч ! ! !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари