Шофьори карат с над 200 километра в час в София

0
За да се затегне контролът, вече е започнала процедура по закупуването на 40 нови камери
За да се затегне контролът, вече е започнала процедура по закупуването на 40 нови камери Снимка: БГНЕС

За да се затегне контролът, вече е започнала процедура по закупуването на 40 нови камери

Столичната „Пътна полиция“ е с нов началник – с комисар Николай Крушарски, а сред приоритетите му е затягането на контрола.

Месец февруари. Различни локации в София. В градски условия шофьори „прелитат“ покрай камерите на КАТ – с 200, 204, 213 километра в час, предава bTV.

За да се затегне контролът, вече е започнала процедура по закупуването на 40 нови камери.

Радарите ще засичат нарушенията по целия Околовръстен път в столицата. А заради занижен контрол по тъмно в София екипите на терен, които вече спират за проверки през нощта, са с една трета повече.

Крушарски обяви още, че всеки десети от пътните полицаи в София е с дисциплинарно наказание. Униформените са общо около 300, а 30 от тях са порицани заради случая „Семерджиев“. Според разследващите катаджиите го познават и всеки от тях го е спирал за проверка преди трагедията на бул. "Черни връх".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари