Шофьорът, блъснал момиче в Русе, не бил познавал града

0
Ударил е спирачки, но не е успял да спре и е блъснал 19-годишното момиче
Ударил е спирачки, но не е успял да спре и е блъснал 19-годишното момиче Видео: Русе Медиа

Лек автомобил „Фолксваген“ блъсна младо момиче тази сутрин на пешеходна пътека в Русе

Колата е със силистренска регистрация, а зад волана е бил 74-годишен водач.

Инцидентът е станал на кръстовището на бул. "Съединение" при църквата "Всех Святих". Шофьорът е обяснил, че не познава града. Навлязъл на кръстовището на жълто и се е сепнал, когато е видял пресичащите пешеходци на зелен светофар. Ударил е спирачки, но не е успял да спре и е блъснал 19-годишното момиче. Пострадалата не е ученичка, уточниха от полицията, предава Русе Медиа.

Линейка на "Спешна помощ" го е откарала за преглед в болница със съмнения за фрактура на таза и бедрото. По-късно от полицията добавиха, че пешеходката е освободена за домашно лечение с диагноза - натъртвания по тялото.

Пробата на водача за алкохол е отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    10
    До Швейк
    А и долна граница да има - под 40 години без право на книжка - само тротинетка
  • 22
    9
    шофьор
    А надрусаните и зомбирани хлапета по на 20 и кусур години които правят най много катастрофи как ще ги гоним ? За дъртите над 80 години да речем ще ги махате, ами младите отрепки тях кога ще ги махнем ? А мотористите-джигити тях кога ще ги махнем , когато утрепят някого ли ? Вчера случайно видях по тъмно от светофара на Олимп към подстанцията двама 0лиг0фр*на как си правят гонка, спортни автомобили над 200 коня минимум, защото ускориха от олимп до към подстанцията за две-три секунди. Трябва ли гражданите да вземат наказанието в свои ръце ?
  • -4
    8
    sda
    неска видях дъртак и дъртачк в един тиси годишен пасатя , е щяха да минат от горе на едно закръглено дете в ученическа униформа пресичащо на правилното място, понеже не успяха да го сгазят , почнаха да му се карат . ей бумари ,ще получите кот си заслужавате, двайсе годишните ш в опраят ,особено бритчедите
  • -2
    7
    Швейк
    крайно време е да има ограничение за горна възрастова граница...
  • 24
    6
    русенец
    Правилникът за движение по пътищата в Русе е същият, както и в Силистра, а книжките се издават не за шофиране в конкретни , познати градове, а за навсякъде. Време е на дебилите да им се отнемат свидетелствата за управление, визирам не само възрастните, а и младите такива. Но с такава пътна полЮция, такава и обстановката по пътищата!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари