Шофьор загина при гонка с полицията в Шуменско

0
Свидетели на катастрофата са били полицейски служители от Каолиново / снимката е илюстративна /
Свидетели на катастрофата са били полицейски служители от Каолиново / снимката е илюстративна / Снимка: Getty Images

Свидетели на катастрофата са били полицейски служители от Каолиново

Неправоспособен шофьор на 37 години е загинал при катастрофа на пътя между селата Тъкач и Сини вир, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Шумен. Пътното произшествие е станало минути преди 17:30 часа на 3 октомври.

Свидетели на катастрофата са били полицейски служители от Каолиново.

Малко преди това, близо до село Тъкач, те подали сигнал със стоп палка на водач на лек автомобил „Рено 19“, който бил без регистрационни табели. Водачът не спрял, увеличил скоростта си на движение и продължил да шофира. Той навлязъл в село Тъкач, завил в първата пресечка вдясно, и излязъл от селото.

По черен път продължил да се движи в посока село Сини вир. Полицейските служители го последвали. На около километър и половина извън селото забелязали дим. След като пристигнали на мястото установили, че има преобърнат автомобил, а водачът бил извън него и е загинал на място.

Изяснена била самоличността му - 37-годишен мъж от село Изгрев, неправоспособен шофьор.

Случаят е докладван в Окръжната прокуратура в Шумен. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари