Шофьор с 30 нарушения на пътя е предизвикал фаталния инцидент край Цар Калоян

1
Дрогираният шофьор два пъти е осъждан ефективно, преди по-малко от година излиза от затвора
Дрогираният шофьор два пъти е осъждан ефективно, преди по-малко от година излиза от затвора Видео: NOVA

Отново тежък инцидент на пътя

Шофьорът, причинил катастрофата, е с положителен тест за наркотици. В понеделник водач на камион е блъснал с ремаркето си лек автомобил на пътя между Русе и Цар Калоян. Избягал е от местопроизшествието. Шофьорът на колата е починал.

Дрогиран шофьор уби мъж при катастрофа край Цар Калоян - СНИМКИ

Водачът, причинил тежкият инцидент, е издирен. „Той е установен в Търговище. Колегите са го тествали и в кръвта му е открито наличието на метамфетамин”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

По думите му водачът, който е на 42 години, има 30 нарушения по Закона за движение по пътищата. „Осъждан е четири пъти, включително за кражба. Залавян е няколко пъти за шофиране в нетрезво състояние. Два пъти е осъждан ефективно за по 10 месеца лишаване от свобода. Декември месец миналата година е излязъл от затвора след изтърпяно наказание”, подчерта прокурор Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Хан Крум
    Да се обеси боклук долен
  • 13
    2
    Явно
    Само някой малоумен бизнесмен би назначил във фирмата си този убиец на работа.
  • 12
    1
    daskal
    Що за държава, що за закони, що за наказания?! Колко престъпления и колко убити трябва да има този примат, за да бъде свален завинаги от колата? Колко хиляди лумпени като него летят по пътищата и улиците на България? Аз всеки ден ги виждам да слаломират по русенските улици. Нали имаме нам си колко стотин камери? Нали общинските наблюдатели поддържгат връзки с полицията? Тези говеда трябва да бъдат спирани след минути - сигурен съм, че тестовете им за наркотици и алкохол ще са положителни. Заедно с тестовете им за простотия и наглост...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари