Шофьор метна на катаджии 27 турски лири

0
При проверката, 24-годишния турски гражданин отказва алкохолна проба
При проверката, 24-годишния турски гражданин отказва алкохолна проба

Турски шофьор и 44-годишен нашенец от Суворово, област Варна са задържани за два дни в два различни опита за подкупване на пътни полицаи.

Автопатрул на пътна полиция е спрял на свиленградската улица “Яна Войвода” лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от 44-годишния българин. Водачът е отказал проба за алкохол с дрегер. Впоследствие през отворен прозорец на предна врата на служебния автомобил, хвърлил вътре на шофьорската седалка 40 лв. и 20 евро. Банкнотите са предадени с протокол, а нарушителя е задържан за денонощие.

Ден по-рано в понеделник 24-годишен турски гражданин също е задържан заради опит за рушвет. Отново свиленградски автопатрул на КАТ спрял лек автомобил марка Опел “Вектра”, управляван от младия мъж. Той е отказал проба за алкохол с дрегер и през отворената шофьорска врата на патрулния автомобил е хвърлил на шофьорската седалка сума от 5 банкноти от по 5 турски лири, 2 монети от по 1 турска лира, 1 монета от 2 български лева и 3 монети от по 10 стотинки. Това е един от редките и комични случаи за опит за даване рушвет на стотинки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари