Шествия в защита на традиционното семейство

3
Някъде хората ще са облечени или в сватбени облекла или в цветови, розови тениски за жени и сини тениски за мъже
Някъде хората ще са облечени или в сватбени облекла или в цветови, розови тениски за жени и сини тениски за мъже

Шествия в защита на традиционното семейство между мъж и жена ще се проведе в София и още няколко големи града в страната.

Организатори са Националната асоциация Поход за семейството в партньорство с протестански църкви. В Бургас шествието се провежда за шеста поредна година. То ще премине по главната улица Александровска и ще бъде водено от мъже и жени в сватбени облекла, съобщава БНР.

В София, Пловдив, Варна, Русе и Бургас ще се проведе шествие за семейството. Навсякъде участниците ще приемат обща декларация за насърчаване на семейните двойки и против джендър образованието и джендър политиките. В различните градове ще има различни прояви, разказа Нели Тончева от организаторите.

"Предвижда се рисуване от деца, певчески изпълнения, специално в Бургас ще има танц на семействата под звуците на духовата музика. Някъде ще се пуснат балони във въздуха с надпис "Да, семейство от мъж и жена". Някъде хората ще са облечени или в сватбени облекла или в цветови, розови тениски за жени и сини тениски за мъже".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари