Шестокласничка от МГ "Баба Тонка" спечели бронзово отличие на Световен конкурс за детска рисунка

1

В арт състезанието участваха над 9000 рисунки от цял свят

Дилара Фучиджи от МГ "Баба Тонка" - Русе, в 6а клас, спечели бронзово отличие за българско участие в Световен конкурс за детска рисунка 2022.

В арт състезанието участваха над 9000 рисунки от цял свят. Деца на възраст от 4 до 18 години, от 61 страни от всички континенти се включиха в конкурса.

Малките художници са творили по темата "Пролет, Лято, Есен, Зима".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Изумен
    Браво на детето и ми желая бъдещи успехи ! ще подкрепя коментар 2 - МГ Баба Тонка след Митко Кунчев вече се гордее с медали по рисуване и флейта може би ?!?!? С гербаджийската свирка Наталия К. като директор до там стигнаха....
  • 7
    2
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    ОПГ ГРОБ=ДПС окупираха и унищожиха това прекрасно училище. Изритаха УНИКАЛНИЯ му директор Митко Кунчев, за да може една плешива и некадърна герберастка калинка да тика слабоумния си син от позицията си на зам. директорка. Като прибавим и жалкарите от ВМРО и Росkа никаквицата нещата за Русе не са цветущи! ГЛАСУВАЙТЕ УМНО, РУСЕНЦИИИИ!!!
  • 4
    1
    Angelo
    Еми браво на детето!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари