Шестима души пострадаха при катастрофата с автобус край Червена вода

6
Те са откарани с линейки към една от русенските болници
Те са откарани с линейки към една от русенските болници Видео: NOVA

Автобус се е обърнал между селата Червена вода и Ново село близо до Русе.

Инцидентът е станал около 6:40 сутринта. В него са пътували 20 души, работници, които са отивали на работа в Кубрат, предава NOVA. Шестима от пътниците са пострадали. Те са откарани с линейки към една от русенските болници за преглед. Останалите пътници са продължили с друго превозно средство на фирмата превозвач. 

Пътят е бил заледен и превозното средство е поднесло на остър завой. Автобусът се е ударил в мантинелата, след което се е преобърнал. Има разлято гориво на пътя, но от пожарната увериха, че няма опасност от запалване. Проверката на шофьора за алкохол е отрицателна. 

От АПИ съобщават, че заради инцидента движението по път II-23 Червена водаКубрат в участъка Червена вода - Ново село е временно ограничен. Движението се регулира от полицията и се осъществява по обходен маршрут:  Червена вода – Семерджиево – Ново село.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Говори се ...
    Фирма УОНДА защо никъде не се споменава, че нейн автобус е катастрофирал? Толкова се изписа, пък сякаш името на фирмата е табу. Даже не казват аджеба кой е тоя Азми Азмиев - бил "представител на фирмата", ама на коя фирма? Да не би фирмата да е на хидроинжинерната ДПС, по случайност? Едва ли има значение, щото те са две автобусни фирми - УОНДА и КРИСТАЛ, ако не е едната, ще е другата...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари