Шефът на ТикТок беше изслушан в Конгреса на САЩ

1
Приложението е собственост на китайска компания
Приложението е собственост на китайска компания Видео: NOVA

Американските власти изразиха опасения за сигурността на приложението

В САЩ сагата „ТикТок” продължава с пълна сила. Изпълнителният директор на компанията беше подложен на кръстосан огън в Конгреса, предава NOVA. Американските власти изразиха опасения за сигурността на приложението. То е собственост на китайска компания, а тревогите са, че от там данните от профилите на американските потребители могат да попаднат в ръцете на правителството в Пекин.

Изпълнителният директор на компанията категорично отрече подобна възможност. Той уточни, че данните, които събира ТикТок са не повече от всяка друга социална мрежа, а данните на американските потребители се съхраняват на американска земя и се обработват от екипи от САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    123
    Много ясно, че ще го забранят. Тик Ток еба майката на ютуб по прегледи и посещения. Чак ютуб взе да имитира видеосъдържанието. Хора мислят че гледат ТикТок а то е ютуб. Сащ винаги са били една много долна курва.
  • 4
    1
    NY
    Ако не е на САЩ значи е опасно, вредно и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари