Сезонът в Черноморец е пред провал

3
На плажната ивица няма заведения, нито чадъри и шезлонги
На плажната ивица няма заведения, нито чадъри и шезлонги

На плажната ивица няма заведения, нито чадъри и шезлонги

Централният плаж в Черноморец остава без водни спасители и медицинско обслужване за целия летен сезон. Причината е съдебно оспорване на спечелилия концесията върху плажната ивица. Делата са насрочени за септември. Хората се опасяват от провал на сезона, предаде NOVA.

На плажната ивица няма заведения, нито чадъри и шезлонги. Според кмета на Созопол Тихомир Янакиев съдът играе много важна роля, тъй като той определя съдебните процедури. "Държавата или да даде в компетенцията на общините стопанисването на плажовете, или да вземе самата тя плажовете", призова той.

Според кандидат-наемателя Георги Мавров, спечелил концесията в съда, той е изпълнил всички критерии. Областната управа е назначила двама спасители. Собственици на заведения на плажа се оплакват, че няма с кой да сключат договор и не могат да започнат работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Borracho
    Само преписвате малоумно гръмки статии. От месец съм в Черноморец, да на централния няма избеляли чадъри и счупени шезлонги, но плажа е по чист от миналата година, когато имаше концесионер. Някои плажни капанчета работят, други не. Има спасител, назначен от общината. В това си състояние плажа е много по харесван, от миналата година, когато беше доста лошо стопанисван.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари