Северин: Виновен съм, съжалявам

78
Не мога да повярвам, че аз съм го направил
Не мога да повярвам, че аз съм го направил Видео: bTV

"Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам", каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд, съобщава БТА.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда, дори тя да е доживотен затвор. По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров призна, че преди да нападне журналистката, е употребил наркотици и алкохол. Не помнел почти нищо от фаталната си среща с Виктория. Каза, че се прибирал към вкъщи след купон. Не бил сигурен дали той е бутнал тичащата жена или тя него, разменили си реплики и после я ударил. 

21-годишният мъж потвърди казаното преди дни от майка му, че пиел хапчета заради психически проблеми, но не знаел точно какви са медикаментите, допълва NOVA.

Прокуратурата му повдигна две обвинения - за изнасилване и за убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин. Северин сам поиска да бъде оставен зад решетките, защото се страхува за живота си.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на русенската телевизия TVN и водеща на предаване.

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари