Семейството на Ан Хечи дарява органите ѝ

0
Такова е било желанието на актрисата, която си отиде след катастрофа
Такова е било желанието на актрисата, която си отиде след катастрофа Снимка: Getty Images

Семейството на Ан Хечи скърби за загубата на актрисата, загинала по нелеп начин след катастрофа на 5 август

Съгласно закона на Калифорния, 53-годишната Хечи е обявена за мъртва, но семейството ѝ поддържа сърцето ѝ да бие и тя не е била изключена от животоподдържащите апарати с цел да бъдат намерени реципиенти на органите й, твърди Скай нюз. Такова е било желанието на актрисата, твърдят близките й, предава БГНЕС.

Почина актрисата Ан Хечи

Актрисата е известна с ролите си в Donnie Brasco, Cedar Rapids и римейка на Psycho от 1998 г.

Ан Хечи едва ли ще оцелее след тежка катастрофа

Хечи получи значителни изгаряния и увреждане на белите дробове след катастрофата, при която се блъсна в двуетажна къща в района на Мар Виста.

Предварителните кръвни тестове показаха "следи от наркотици" в тялото й. След като тя изпадна в кома, семейството ѝ обяви, че не се очаква тя да оживее.

Полицейското управление на Лос Анджелис разследва дали наркотиците са били приемани нарочно от актрисата, или са следа от медикамент, използван при нейното лечение след инцидента.

Американската водеща Елън Дедженерис, която излизаше с Хечи от 1997 до 2000 г., написа в Туитър: „Това е тъжен ден. Изпращам цялата си любов на децата, семейството и приятелите на Ан“. В свои интервюта Хечи разказваше, че лесбийската ѝ връзка с Хечи е била новаторска за времето си заради "глобалното внимание, което са получили като холивудски звезди в еднополов роман".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари