Семейството на Ан Хачи намери приемни пациенти за трансплантиране на органите й

0
53-годишната американска актриса беше обявена за мъртва, но не беше изключена от животоподдържащите апарати, за да може органите ѝ да бъдат трансплантирани
53-годишната американска актриса беше обявена за мъртва, но не беше изключена от животоподдържащите апарати, за да може органите ѝ да бъдат трансплантирани

Бившият ѝ съпруг направи емоционално обръщение в социалните мрежи

Семейството на Ан Хечи е намерило реципиенти за органите й. 53-годишната американска актриса беше обявена за мъртва, но не беше изключена от животоподдържащите апарати, за да може органите ѝ да бъдат трансплантирани, предаде NOVA

До момента не е ясно кои органи и на кого ще бъдат дарени. Телевизия "Скай нюз" твърди, че това е било желанието на актрисата.

Хечи получи много тежки изгаряния и увреждане на белите дробове след катастрофата, при която се разби с колата си в двуетажна къща. Бившият ѝ съпруг направи емоционално обръщение в социалните мрежи.

"Бих искал да мисля, че тя е свободна, без болка и се радва на това, което е по пътя ѝ. Тя имаше много какво да каже. Беше смела и безстрашна, обичаше наистина силно и никога не се страхуваше да каже какво мисли и в какво вярва. И винаги беше любов, всичко е било за любовта. Така че, сбогом Ан. Обичам те"!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ???
    Ако е наркоманка,както се говори, в органите е пълно с наркотици!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари